Varautuminen muuttuviin kuivikemarkkinoihin - Manni, Katariina (Pihvikarjankasvattajien liitto, 2023)
Kuivikemarkkinat ovat tällä hetkellä suurten muutosten alla. Polttoturpeen käytön vähentyminen vaikuttaa väistämättä myös kuiviketurpeen saatavuuteen. Seurauksena tarve ottaa käyttöön turvetta täydentäviä ja korvaavia kuivikemateriaaleja kasvaa kovaa vauhtia.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2254/12 05 01 02/2023)
Keywords: kuivike; turve; korsimateriaali; olki; ruokohelpi; kutteri; nauta