Havupuiden kasvullinen lisäys odottaa vielä läpimurtoa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Selostus julkaisusta: Aronen, Tuija, Nikkanen, Teijo & Tynkkynen, Tiina. (toim.) 2009. Vegetative propagation of conifers for enhancing landscaping and tree breeding. Proceedings of the Nordic meeting held in September 10th–11th 2008 at Punkaharju, Finland. Working papers of the Finnish Forest Research Institute 114: 1–80.
Keywords: havupuut; kasvullinen lisäys