Uusia palkokasveja tarjolla rehunurmille - Nykänen, Arja; Huuskonen, Arto; Nykänen-Kurki, Päivi; Isolahti, Mika; Leinonen, Petri (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Puna-apila on Suomen oloissa edelleen satovarmin monivuotinen nurmipalkokasvi. Apilan viljelyä kannattaa kuitenkin katkaista tautipaineen pienentämiseksi muilla palkokasveilla. Hyviä vaihtoehtoja puna-apilalle ovat sirppimailanen, vuohenherne, alsike- ja valkoapila sekä keltamaite.
Keywords: Ka; Ys; palkokasvit; nurmipalkokasvit; apilat; vuohenherneet; luonnonmukainen maataloustuotanto; lajikkeet; vertailu; sato