Rehuvalkuaisen optimointi parantaa kasvua jo alkuvaiheessa - Koivunen, Erja; Valaja, Jarmo; Tuunainen, Petra; Valkonen, Eija; Talvio, Eija (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Untuvikkojen prestarter-ruokinta vauhditti broilerien kasvua koko kasvatuskauden ajan ja paransi tuotantotuloksia. Kasvatusrehun valkuaispitoisuutta alentamalla tuotanto puolestaan heikkeni, mutta ympäristöä kuormittavaa typpeä erittyi vähemmän.
Keywords: Ko; siipikarja; broilerit; kananpoikaset; rehut; valkuaispitoisuus