Kesäistutettavien kuusen paakkutaimien kuivuudenkestävyys osoittautui yllättävän hyväksi - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus opinnäytteestä: Pekka Helenius. 2000. Kuusen paakkutaimien kuivuudenkestävyys kesäistutuksessa. Metsänhoitotieteen Pro gradu -tutkielma. Helsingin yliopisto. 82 s.
Julkaisusatoa