Maatalousteknologian koetoimintaa ja käytäntöä - Olkinuora, Pekka (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Koetoiminta ja käytäntö -liitteen vanhoista artikkeleista löytyy useita yhtymäkohtia myöhäisempään maatalousteknologian ajankohtaiseen tutkimukseen. Alkuvuosina käsiteltiin myös koneiden, traktorin, lypsykoneen tai puimurin ja kuivurin hankkimisperusteita tavalla joka hyvin kuvaa sen ajan tilannetta ja ehkä hymyilyttää nykylukijaa.
Keywords: Ra; maatalousteknologia; tekniikka; teknologia; julkaisut; julkaisulajit; ammattilehdet; ammattikirjallisuus; historia