Halpa ruoka tulee kunnille kalliiksi - Risku-Norja, Helmi (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kuntien talous tuntuu olevan näinä päivinä tiukoilla. Silti jokaiseen koulupäivään kuuluu oppilaille maksuton lämmin ateria. Joissakin kunnissa kouluruoan kauaskantoiset vaikutukset on oivallettu.
Keywords: Re; Ma; ruoka; kouluruokailu; kustannukset; kansanterveys; luomutuotanto