Röntgenmikrotomografia näyttää maan pintarakenteen - Hyväluoma, Jari; Thapaliya, Mahesh; Turtola, Eila; Alaraudanjoki, Jarno; Mattila, Keijo; Timonen, Jussi (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Röntgentomografia on menetelmä, jolla kuvataan kappaleiden sisäistä rakennetta. Tekniikkaa voidaan soveltaa myös maan pintarakenteen ja sen eroosioherkkyyden tutkimiseen.
Keywords: Ka; rakenne; eroosio; maaperä; tomografia; virtaus