Metsäverouudistus ja tukkipuumarkkinoiden toiminta - Mutanen, Antti; Toppinen, Anne (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Mutanen, A. & Toppinen, A. 2005. Finnish sawlog market under forest taxation reform. Silva Fennica 39(1): 117–130.
Tutkimusseloste
Keywords: metsäverouudistus; tukkipuumarkkinat