Taimiuutiset 2/2006 - (:unkn) unknown (Metsäntutkimuslaitos, Suonenjoen toimintayksikkö, 2006)
Metsätaimitarhapäivät 7.-8.2.2006, Jyväskylä. Esitelmien artikkelit ja ajankohtaista.
Taimi- ja metsänviljelyalan ammattilehti