Kolme uutta timoteita pelloille - Niskanen, Markku; Miettinen, Eero (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Timotein lajikevalikoima on laajentunut kolmella uudella lajikkeella. Viime vuonna lajikeluetteloon hyväksytyt Tenho ja Uula sekä tänä vuonna hyväksytty Nuutti tuovat oman lisänsä timotein jo varsin laajaan lajikevalikoimaan.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; nurmiheinät; timotei; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys