PesticideLife vie kohti tarkennettua kasvinsuojelua - Junnila, Sanni (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Nelivuotinen PesticideLife -hanke käynnistyi kuluvan vuoden alussa. Hankkeessa testataan integroituja torjuntamenetelmiä, ja sen tuloksia hyödynnetään EU:n edellyttämän kansallisen toimintasuunnitelman laatimisessa.
Keywords: Ta; Ka; kasvinsuojelu; torjuntamenetelmät; satotappiot; viljanviljely; peltolohkot