Suora linja tutkijalta yrittäjälle - Laurila, Ilkka P. (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Hyvä lukija, Koetoiminta ja käytäntö -liite on 60-vuotias. Sen tarpeellisuutta eivät vuodet ole vähentäneet. Tässä numerossa tarkastellaan mennyttä ja tulevaa.
Keywords: Ma; julkaisut; julkaisulajit; ammattilehdet; ammattikirjallisuus; perustaminen; historia