Virna sopii hyvin rehukasviksi - Lehto, Esa; Joki-Tokola, Erkki (Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Virnan viljely viherlannoituksena on tuttua monille luomuviljelijöille. Virnaa käytetään yksivuotisissa rehuseoksissa, jotka korjataan vihantarehuna tai tehdään säilörehuksi. Virnan käyttöä rehuntuotannossa on tutkittu MTT:n Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasemalla vuodesta 1997 lähtien.
Keywords: Ko; virnat; ruisvirna; rehuvirna