Yhdenmukainen suositus - Pulkkinen, Hannele (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
MTT:n Foodprint-hankkeessa kehitettiin kaikille elintarvikeryhmille soveltuva, yhdenmukainen hiilijalanjäljen laskentamenetelmä.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; tiedonhallinta; laskentamallit; ilmastonmuutokset; ympäristövaikutukset; elintarviketuotanto