Miehittämättömät lentolaitteet (UAV) luonnonvarojen hallinnassa - Tuominen, Sakari; Balazs, Andras; Saari, Heikki; Pölönen, Ilkka; Sarkeala, Janne; Viitala, Risto (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Tuominen, S., Balazs, A., Saari, H., Pölönen, I., Sarkeala, J. & Viitala, R. (2015). Unmanned aerial system imagery and photogrammetric canopy height data in area-based estimation of forest variables. Silva Fennica vol. 49 no. 5 article id 1348.
Tutkimusseloste
Keywords: miehittämättömät lentolaitteet; metsät; kaukokartoitus; puusto