Globaalin regressiomallin lokalisointi homogeenisissa ositteissa - Räty, Minna; Kangas, Annika (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Segmentation of model localization subareas by Getis statistics. Silva Fennica 44(2): 303–317.
Tutkimusseloste