Uusvanha palsternakka on vuoden vihannes - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Palsternakka on ikivanha viljelykasvi. Nykyään se tunnetaan lähinnä liemijuureksena, mutta aiemmin se oli keskeinen osa euraasialaista ruokakulttuuria. Palsternakka menestyy Suomessakin.
Keywords: Ka; puutarhatuotanto; juurekset; palsternakka; viljely; kasvinsuojelu; sadonkorjuu; lajikkeet; lannoitus