Metsäpuiden jalostuksen tilastot - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus julkaisusta: Yrjänä Leena ja Karvinen Kaarlo. 2002. Suomen metsänjalostuksen yleistilasto 2002. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 854, 2002.
Julkaisusatoa