Kustannustehokkaita menetelmiä metsätalouden vesistökuormituksen vähentämiseen - Matero, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Matero, J. 2004. Cost-effective measures for diffuse load abatement in forestry. Silva Fennica 38(3): 333–345.
Tutkimusseloste