Ilmastonmuutoksen hillintä tuo ruokaturvaa Afrikkaan - Rimhanen, Karoliina; Kahiluoto, Helena (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kansainvälisen hiilikaupan avulla voidaan rahoittaa ilmastonmuutoksen hillintä- ja sopeutumistoimia ja parantaa maatalousmaan tuottavuutta alueilla, jotka kärsivät eniten ilmastonmuutoksen vaikutuksista.
Keywords: Ys; ilmastonmuutokset; päästöt; hiili; ruoka