Maitikkauute-aineiden vaikutus tervasroson (Cronartium flaccidum ja Peridermium pini) rihmastoviljelmien kasvuun keinoalustoilla - Kaitera, Juha; Nuorteva, Heikki (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Kaitera, J. & Nuorteva, H. 2010. Effects of Melampyrum extracts on the growth of axenic cultures of Cronartium flaccidum and Peridermium pini. Silva Fennica 44(2): 197–202.
Tutkimusseloste
Keywords: tervasroso; uuteaineet