Hyvä lukija, - Laurila, Ilkka P (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
kädessäsi on viesti tutkijoilta viljelijöille. Artikkelit valittiin sitä silmällä pitäen, että niissä oleva tieto muuttuisi käytännön toiminnaksi ja parantaisi yrittäjän ja koko sektorin kilpailukykyä.
Keywords: Ma; julkaisut; maatalous; tutkimus; maataloustutkimus; elintarvikkeet; kuluttajat; viljelijät