Säilöheinän laatuun vaikuttavat tekijät - Jaakkola, Seija; Heikkilä, Terttu; Saarisalo, Eeva (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Eläinlajien ravinnontarve ja ruoansulatus ovat erilaisia, joten myös rehujen laatutavoitteet ja tekotapa vaihtelevat. Esimerkiksi hevosen rehun energia-, valkuais- ja sokeripitoisuustavoite ei ole sama kuin lypsylehmän. Rehun hyvä hygieeninen laatu on kuitenkin ensisijaisen tärkeää eläinlajista riippumatta.
Keywords: Ko; hevostalous; hevonen; ruokinta; rehut; nurmirehut; heinä; laidunrehu; säilörehu; rehukasvit; säilöntäaineet; paalit; maitohappobakteerit; sadonkorjuu; korjuuajankohta