Tukkimiehentäin torjunta-aineilla myös karkotevaikutusta koetilanteissa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Rose, D., Leather, S.R. & Matthews, G.A. 2005. Recognition and avoidance of insecticide-treated Scots Pine (Pinus sylvestris) by Hylobius abietis (Coleoptera: Curculionidae): implications for pest management strategies. Agricultural and Forest Entomology 7: 187–191.
Julkaisusatoa
Keywords: metsänistutus; metsänuudistaminen; taimituhot