Tutkimusasemien viherkesantokoesarjoja - Vuorinen, Martti; Kangas, Arjo; Salo, Yrjö (Maatalouden tutkimuskeskus (MTT), 2001)
Hämeen tutkimusaseman johdolla tehdyssä kesantokoesarjassa on todettu kaksikesäinen puna-apila viljoille ja niistä varsinkin rukiille hyväksi esikasviksi. Puna-apilalla riittää pienikin, 3 kg/ha siemenmäärä. Kevätviljoille paras esikasvi saadaan siemenseoksella, jossa on myös timoteita mukana.
Keywords: Ka; aluskasvit; esikasvi; kesanto; puna-apila; ruisvirna; sinimailanen; timotei; typpi; vilja; vuohenherne