Raisio hakee komissiolta camelinalle rehukäyttölupaa - Lehtonen, Satu (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Raisio hakee EU-komissiolta lupaa camelinarouheen käyttämiseen rehussa, tutkimus- kehitysjohtaja Ilmo Aronen Raision rehu- ja mallasyksiköstä kertoo.
Keywords: Re; Ko; Camelina sativa; kitupellava; ruistankio; rasvahapot; broilerit; rehut; ruokinta; elintarvikkeet; terveysvaikutukset; öljykasvit