Puutavaran kuljetusyritysten kilpailustrategiat sääntelyn purkamisen jälkeen - Mäkinen, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Mäkinen, P. 2001. Competitive strategies applied by Finnish timber carriers following deregulation. Silva Fennica 35(3): 341–353.
Tutkimusseloste
Keywords: kilpailustrategiat; puutavaran kuljetusyritykset; sääntelyn purkaminen