Sikojen fosforiruokinnan taloudellinen merkitys. - Laurinen, Pasi (Lihateollisuuden Tutkimuskeskus, 2002)
Fosfori on kaikenikäisille eläimille välttämätön ravintoaine. Sioilla liian niukka fosforiruokinta heikentää luita, mutta liikaakaan sitä ei pidä rehussa olla. Lannan ravinnepitoisuutta vähentämällä voidaan pienentää tarvittavaa levitysalaa ja vähentää levitystyötä, mistä on taloudellista hyötyä.
Nimekkeen selvennys: The economical importance of phosphos feeding of pigs..
Keywords: Ko; pig; phosphorus; sika; fosfori