Puutavaralajien kantohintaskenaarioiden liittäminen metsälötason taktiseen metsäsuunnitteluun - Kangas, Jyrki; Leskinen, Pekka; Pukkala, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Seloste artikkelista: Kangas, J., Leskinen, P. & Pukkala, T. 2000. Integrating timber price scenario modeling with tactical management planning of private forestry at forest holding level. Silva Fennica 34(4): 399–409.
Tutkimusseloste
Keywords: kantohintojen mallinnus; metsäsuunnittelu; optimointi; päätöstuki; yksityismetsätalous