Biotestatut lopputuotteet sopivat pelloille lannoitteeksi - Torniainen, Merja; Maunuksela, Liisa; Herranen, Mirkka; Kapanen, Anu; Vikman, Minna (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Biokaasulaitoksista saatavat lopputuotteet soveltuvat lannoitevalmistekäyttöön, ja niiden käyttöä eri muodoissa tulisi tehostaa. Osa tutkituista lopputuotteista sai biotestissä jopa paremman tuloksen kuin lanta, johon tuloksia verrattiin.
Keywords: ta; Ys; Ka; biokaasu; eloperäiset lannoitteet; lanta; lietelanta; jätevesiliete; mädätys; fosfori; typpi; lannoiteteknologiat; biotestit; lämpökäsittely; kasvinviljely; säilyvyys; myrkyllisyys; testaus