"Ruokohelpiäiti" valaa uskoa peltoenergiaan - Niittymaa, Veikko (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
"Sinäkö olet se ruokohelpiäiti." Erikoistutkija Katri Pahkala MTT:stä sulattelee kesän Farmari-näyttelyn kävijältä saamaansa nimitystä . Silmin nähden mielissään.
Keywords: Ka; viljelykustannukset; perustaminen; ruokohelpi; Phalaris arundinacea; energiakasvit; energiantuotanto; energiaviljelmät; kannattavuus; voimalat; viljelyala