Alankosademetsien kasvilajiston vaihtelun kartoittaminen satelliittikuvilta - Thessler, Sirpa (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Thessler, S. 2008. Remote sensing of floristic patterns in the lowland rain forest landscape. Dissertationes Forestales 59. 41 s
Väitöskirjaseloste