Saturna ja Posmo ovat tärkkelysperunoista tärkeimmät - Kangas, Arjo; Anttila, Katja (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Tärkkelysperunaa viljeltiin vuonna 2004 noin 8 600 hehtaarilla. Kun siementuotantokin huomioidaan, on noin kolmannes peruna-alastamme tärkkelysperunaa. Saturna ja Posmo ovat tärkeimmät tärkkelysperunalajikkeet.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; peruna; tärkkelysperuna; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys