Luvassa siedettävä tuomikirvakesä - Nurro, Minna (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
MTT:n tuomikirvaennuste povaa ensi kesästä suhteellisen siedettävää. Suurimmassa osassa maata tuomikirvojen aiheuttama tuhoriski jää pieneksi, ja suuri riski on vain Lopella ja Tammelassa. Tuhot ovat mahdollisia myös Pohjanmaalla.
Keywords: Re; kirvat; tuomi; tuhohyönteiset; kasvinsuojelu; pellot