Ruokintasuositukset yhä hyvä ohje. Emakot ruokittava kunnon mukaan - Alaviuhkola, Timo (LKL-Kustannus, 2002)
Emakoiden ruokintasuositukset ovat kohdallaan, mutta parhaatkin normit ovat vain ohjeellisesti noudatettavia. Hoitajan tehtävä on poimia erikoiskohtelua vaativat tapaukset.
Nimekkeen selvennys: Feeding recommendations for sows are still valid.Sows should be fed according to body condition..
Keywords: Ko; sow; feeding; sika; ruokinta