Suojuspuiden poisto lisää tukkimiehentäintuhoja - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Wallertz, K., Örlander, G. & Luoranen, J. 2005. Damage by pine weevil Hylobius abietis to conifer seedlings after shelterwood removal. Scandinavian Journal of Forest Research 20: 412-420.
Julkaisusatoa
Keywords: suojuspuuhakkuu; tuhojen torjunta; tukkimiehentäi