Kevätruis on kylvettävä varhain - Laine, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Kevätruis on nyt ollut mukana pari vuotta virallisissa lajikekokeissa lähes parinkymmenen vuoden tauon jälkeen.
Keywords: Ka; lajikekokeet; koetoiminta; kevätviljat; ruis; sato; lajikkeet; ominaisuudet; vertailu; viljelyvarmuus