Maatiaiset kiinnostavat tuotteina ja suojelukohteina - Tienhaara, Annika; Pouta, Eija; Ahtiainen, Heini (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Maatalouden geenivarat eivät säily itsestään. Kuinka paljon ja millä keinoilla yhteiskunnan tulisi osallistua alkuperäislajien säilyttämiseen?
Keywords: Ma; maatiaisrodut; maatiaislajikkeet; geenivarat; suojelu