Lynet yhteisjulkaisut 2015 - vertaisarvioidut ja ammatilliset julkaisut - Saarikko, Jarmo (Luonnonvarakeskus (Luke), 2016)
Aineistona oli Elintarviketurvallisuusviraston (Evira), Maanmittauslaitoksen (MML), Luonnonvarakeskuksen (Luke), Suomen ympäristökeskuksen (Syke), Ilmatieteen laitoksen (FMI), Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) ja VTT:n julkaisutiedot vuodelta 2015. Lynet-yhteisjulkaisuissa on tekijöitä vähintään kahdesta Lynet-laitoksesta. Yhteisjulkaisuja tunnistettiin 120 kpl, joista vertaisarvioituja oli 84 kpl ja ammatillisia oli 36 kpl. Nousua edellisestä vuodesta oli 41 kpl.
Luken kirjat, raportit, oppaat ja esitteet
Keywords: LYNET; julkaisut; tutkimuslaitokset; bibliometriikka