Kotoisten rehujen natriumia täydennettävä - Heikkilä, Terttu (Kemira Agro, 1999)
Suomessa lehmät saavat kotoisista perusrehuista alle kymmenesosan natriumin päivittäisestä tarpeesta, sillä nurmiheinissä ja viljassa on erittäin vähän natriumia (0,1-0,2g/kg kuiva-ainetta). Sen sijaan kaliumin saanti on kolmen - nelinkertainen tarpeeseen nähden.
Keywords: Ko; natrium; rehut; lehmät; märehtijät; ruokinta; säilörehu; maidontuotanto; lannoitus