Raskasmetallit ja saastuneen metsämaan kunnostaminen Harjavallan kupari-nikkelisulaton liepeillä - Kiikkilä, Oili (Metsäntutkimuslaitos, 2003)
Seloste artikkelista: Kiikkilä, O. 2003. Heavy-metal pollution and remediation of forest soil around the Harjavalta Cu-Ni smelter, in SW Finland. Silva Fennica 37(3): 399–415.
Tutkimusseloste
Keywords: metsämaan kunnostaminen; raskasmetallilaskeuma