Liukoinen typpi antaa tehoa eloperäiselle lannoitteelle - Forsman, Kristian (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Markkinoilla on useita ammattiviljelyyn sopivia eloperäisiä lannoitevalmisteita. Pääasiassa ne ovat kompostilannasta puristettuja pellettejä. Nämä lannoitevalmisteet tarjoavat nykyisin ravinnetäydennystä myös luomutuotantoon.
Keywords: Ka; typpi; eloperäiset lannoitteet; pelletit