Satavuotias moottorisaha - Rummukainen, Arto (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Kirja: Mikko Riikilä. 2014. Moottorisaha sata vuotta Suomessa. Metsäkustannus. 216 s.
Kirja-arvostelu
Keywords: kirjallisuuskatsaukset; moottorisahat