Tykkylumen alueellinen esiintyminen Suomessa kahden laskentamenetelmän perusteella - Lehtonen, Ilari; Hoppula, Petri; Pirinen, Pentti; Gregow, Hilppa (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste julkaisusta: Lehtonen, I., Hoppula, P., Pirinen, P. & Gregow, H. 2014. Modelling crown snow loads in Finland: a comparison of two methods. Silva Fennica 48(3), article id 1120.
Tutkimusseloste