Uutta tietoa glyfosaatin käyttäytymisestä peltomaassa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Selostus julkaisusta: Laitinen, Pirkko. 2009. Fate of the organophosphate herbicide glyphosate in arable soils and its relationship to soil phosphorus status. MTT Tiede 3: 138 s.
Keywords: glyfosaatti; herbisidit; peltomaa