Koivulla oma Phytophtora cactorum -sieni - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus artikkelista: Arja Lilja, Reijo Karjalainen, Päivi Parikka, Kari Kammiovirta ja Heikki Nuorteva. 1998. Pathogenicity and genetic variation of Phytophthora cactorum from silver birch and strawberry. European Journal of Plant Pathology 104:529–535.
Uusia julkaisuja