Kotieläintilojen tuotantokustannukset kaksinkertaistuneet tällä vuosituhannella - Sinisalo, Alina; Niemi, Jarkko (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kokonaistuotantokustannus on kasvanut kotieläintiloilla koko 2000-luvun ajan. Tuotantokustannus on yli kaksinkertaistunut 12 vuoden aikana. Samana aikana puolet kotieläintiloista on lopettanut toimintansa ja jatkaneiden tilojen keskikoko on kasvanut.
Keywords: Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; kirjanpito; tuotantokustannukset; kotieläintilat