Hybridihaavan juuripistokkaiden pistämisasennolla on vaikutusta taimien alkukehitykseen - opinnäytetyön esittely - Stenroos, Elise (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus: Stenroos, Elise. 2004. Juuripistokkaan pistämisasennon vaikutus hybridihaavan (Populus tremula X Populus tremuloides) taimien alkukehitykseen. Käsikirjoitus Pro gradu -työhön. Helsingin yliopisto. Metsäbiologian laitos.
Keywords: hybridihaapa; juuripistokkaan pistämisasento; taimien alkukehitys