Öljykasvien tautien torjunta kannattaa - Laitinen, Pauliina; Hannukkala, Asko (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Öljykasveista saadaan suurempia satoja, kun pahkahome torjutaan oikeaan aikaan. Täyden kukinnan aikaan tehty onnistunut torjuntakäsittely varmistaa hyvän sadon, vaikka ennen kukintaa olisikin ollut sateista.
Keywords: Ta; öljykasvit; kasvinsuojelu; torjunta; pahkahome; sienitaudit; rypsi; rapsi; sato